Post een klimaatjob

Onze kandidaten maken graag samen met u uw klimaatdoelstellingen waar.

De prijs is een no-brainer. De kandidaten zijn hypergemotiveerd.

Tijdelijke aanbieding

75€
Aanvragen
Inbegrepen bij elke vacature:
  • Een ongelimiteerde publicatietermijn. Vacatures worden enkel verwijderd als ze zijn
    ingevuld of op jullie verzoek.
  • Vermelding in een wekelijkse nieuwsbrief naar alle jobzoekers, gepersonaliseerd volgens hun voorkeuren, voor de grootst mogelijk impact.
  • Publicatie op onze Facebookpagina.
  • Individuele opvolging en support.
Klimaatjobs.be heeft de ambitie om groot te worden, maar we schrikken er niet voor terug om klein te beginnen. Vandaar rekenen we tijdens onze opstartfase een erg klein bedrag aan per vacature, geschikt voor ieders budget.
In vergelijking met de grote jobsites, die prijsvorken hanteren van 600 tot 2000 euro per vacature, is onze prijs een no-brainer.
Grote platformen bieden uiteraard completere en meer ingewikkelde diensten, maar daar tegenover plaatsen wij onze database met hypergemotiveerde jobzoekers, die bovendien een enorm groeipotentieel heeft.
We richten ons dan ook op bedrijven zoals het uwe, die een zekere zin voor avontuur hebben en het experiment niet schuwen. Welkom!
Een job die aansluit bij hoe je in het leven staat, houdt je gemotiveerd en kan je met overtuiging uitoefenen.

Saar, 31, architecte en post-graduaat bio-ecologisch bouwen

Ik vind het belangrijk dat ik een positieve bijdrage lever aan deze wereld. Als dat kan via mijn job, zorgt dat ervoor dat ik met plezier en heel veel motivatie kan komen werken. En dat is een win-win situatie voor mezelf en mijn werkgever.

Dorien, 26, burgerlijk ingenieur energie

Beste bedrijven,

Jullie hebben een klimaatmissie.

En dat is lovenswaardig.

Op klimaatjobs.be vinden jullie de kandidaten om samen die missie waar te maken.

Jonge mensen met een ideaal. Ervaren experts, op zoek naar een zinvolle wending in hun carrière. Kandidaten met bergen intrinsieke motivatie. En we weten allemaal hoe moeilijk dàt te vinden is.

Post een job

Vraag een vacature aan

Bedankt!

We hebben uw gegevens goed ontvangen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets misgegaan :-(
Onze kandidaten vinden het erg belangrijk dat niet enkel de job, maar het hele bedrijf een netto-positieve impact heeft op het klimaat. We houden daar in de mate van het mogelijke rekening mee in onze selectie.
We zijn voorlopig enkel gelicentieerd om bedrijven uit Vlaanderen te bedienen (nog niet uit Brussel, Wallonië of Nederland). We plannen om ons actieterrein snel uit te breiden.
De publicatie van vacatures verloopt persoonlijk en handmatig tot we onze systemen verder automatiseren. Artisanaal, maar snel en gemakkelijk! We sturen u graag meer info na dit eerste contact.